Brabant Water realiseert koppeling met Waterstoring.nl

photo Knowit maakt inzichtelijk waar er storingen of werkzaamheden zijn aan het waternet, in samenwerking met Brabant Water.

 

In de achterliggende maand heeft Brabant Water in samenwerking met medewerkers van Knowit grote stappen gemaakt op het gebied van het informeren van klanten. Het interne opdrachtensysteem van Brabant Water is aangesloten op de bestaande functionaliteit van Waterstoring.nl. Storingen en geplande werkzaamheden kunnen automatisch of handmatig worden gepubliceerd op internet. Klanten kunnen hierdoor zelf op een kaart zien waar zij momenteel of in de nabije toekomst tijdelijk geen water hebben. Door zich te abonneren op deze meldingen worden zij op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen. Deze statusupdates worden automatisch op basis van de registratie door de monteur gegenereerd. Waar andere waterbedrijven handmatig storingen plaatsen, heeft Brabant Water de primeur om volledig geautomatiseerd storingen op waterstoring.nl te plaatsen.

 

De functionaliteit is ontwikkeld in Be Informed en bouwt voort op eerder door Knowit ontwikkelde Be Informed software voor interne registratie bij Brabant Water. Door deze systemen op hetzelfde platform te implementeren hoeven medewerkers van het waterbedrijf geen volledig nieuwe applicatie te leren. Bovendien kan integratie tussen beide functionaliteiten eenvoudiger gerealiseerd worden in technisch opzicht.

Neem eens een kijkje op www.waterstoring.nl/brabantwater