GEDREVEN PROFESSIONALS

Maak kennis met onze gepassioneerde professionals.

Marvin van Hoesel
Marvin van HoeselBeInformed modelleur, Business IT Consultant
Marvin is sterk in het vertalen van de business wens naar een concrete IT-oplossing en deze te realiseren. Zijn breed ontwikkelde achtergrond in opleiding en 10 jaar werkervaring als consultant zorgt ervoor dat hij snel de uitdagingen bij de klant weet te analyseren en op te lossen. Hij geeft op een directe en zelfbewuste manier een feitelijk onderbouwde visie aan belanghebbenden en weet hen te overtuigen het juiste doel te raken. Marvin beschikt over analytische, communicatieve- en sociale vaardigheden, werkt zelfstandig, maar ook prettig en resultaatgericht met de teams binnen de organisatie.

Opleiding: Master of Science in Business Administration (WO), Bedrijfskundige Informatica (HBO)

Toolkit: BeInformed case- en kennismodellering, consulting skills, presentatie vaardigheden, Microsoft O365, Microsoft PowerPlatform, Camel, XML, JSON, XSLT, Projectmanagement, PRINCE2, ITIL, BiSL, ScrumMaster

Tim Bervoets
Tim BervoetsSenior Data Scientist
Tim is een ervaren Data Scientist met uitgebreide kennis op het gebied van statistiek, machine learning, data engineering en experimenteel onderzoek. Hij heeft de afgelopen jaren in diverse sectoren veel ervaring opgedaan met data science. Hierbij gebruikte hij tools zoals Python, Spark, C#, SQL, SSIS, Javascript en PowerBI. Recentelijk werkte hij bijvoorbeeld met (big) data en machine learning bij financiële instellingen aan fraudemonitoring systemen.

Tim gaat graag hands-on aan de slag met complexe datavraagstukken en wil uw organisatie verder helpen in het realiseren van een datagedreven visie. Hij is een expert in het analyseren en automatiseren van kennisintensieve taken zoals voorspelling, classificatie, diagnose, monitoring en ontwerp. Met veel plezier heeft hij gewerkt binnen domeinen zoals de ggz zorg, rechtsbijstand, familierecht, fraude, horticultuur, simulatie en computer game development.

Laurynas Kraujalis
Laurynas KraujalisFront-End developer
Opgeleid als een Front-End developer werkt Laurynas graag met Javascript, React en Node.js om vloeiende applicaties te bouwen. Met een achtergrond in taalwetenschappen begrijpt Laurynas goed wat de wensen zijn van een klant en weet die om te toveren in bruikbare services.

De laatste tijd werkt hij vooral met Be Informed bij verschillende opdracht gevers om functionele systemen te maken die daadwerkelijk gebruikt worden. Dat is ook waar Laurynas het meest van geniet, namelijk het ontwikkelen van goed werkende applicaties.

Geerten Weening
Geerten WeeningSolution architect / software architect
Geerten is een IT-er met een brede ervaring in verschillende aspecten van software ontwikkeling. Is in 2009 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool in de richting informatica. Daarnaast heeft hij aan de Open Universiteit de leergang software architect gevolg en heeft daarvan het certificaat behaald. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben als software ontwikkelaar en software architect is Geerten in 2015 bij Knowit gaan werken met als specialisme software ontwikkeling met behulp van low-code platforms.

De afgelopen jaren heeft Geerten zich ontwikkeld als veelzijdig architect. Geerten is TOGAF en ArchiMate gecertificeerd. In de rol als softwarearchitect, solutionarchitect en ketenarchitect heeft hij de nodige ervaring opgedaan op het vlak van stakeholder management, definiëren van een doelarchitectuur, microservices, cloudservices en software lifecycle management.

Bertrand Hulzebosch
Bertrand HulzeboschScrum Master / Informatie analist
Bertrand is een enthousiaste, resultaat gedreven consultant met 20 jaar ervaring op het gebied van informatievoorziening.

Sinds 2005 is Bertrand werkzaam binnen het domein van Veiligheid en Justitie. Hierbij heeft hij diverse rollen vervuld op het gebied van informatieanalyse, requirements, (functioneel) beheer, ketenbeheer en testen. Hierbij ging het om zowel lijnfuncties als projecten.

Op dit moment is Bertrand werkzaam Justitiële ICT Organisatie (JIO) als SCRUM master/informatie-analist van een ontwikkelteam dat software ontwikkelt met No-code platform Betty Blocks.

Joey van Dam
Joey van DamFront-end developer met grafisch ontwerp achtergrond
Met een achtergrond in zowel grafisch design als development maakt Joey
de vertaling van visuele oplossingen naar code met gemak. Hier maakt hij gebruik
van HTML,CSS3 (SCSS) en Javascript (jQuery). Om het zichzelf makkelijker te maken
wordt er gebruik gemaakt van technieken zoals Node.js, Gulp en Babel. Kijk maar naar de site van uitelkaar.nl als voorbeeld.

Sinds kort is hij bezig met React om apps te maken die zowel goed werken als goed te onderhouden zijn.
Joey vertaalt graag designs naar werkelijke websites zodat iedereen er mee aan de slag kan.

Sanne Ruis
Sanne RuisOprichter, kennismodelleur en solution architect
Kennisborging is de rode draad in Sanne’s werk. Als consultant, informatiemanager en de laatste 3 jaar als Be Informed specialist. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt met Be Informed software als senior modelleur, teamleider van agile teams en als sparringpartner van architecten en projectleiding. Hij heeft uitgebreide ervaring met batchverwerking en performance.

Sanne is afgestudeerd op Kunstmatige Intelligentie en heeft jarenlange projectervaring in het ontwerp, bouwen en onderhoud van zaak- en kennissystemen in de callcenter, zorg, financiële en telecomwereld.

Chantal Leeuwestein
Chantal LeeuwesteinJunior developer / Junior data scientist
Met een passie voor wiskunde is Chantal afgestudeerd op Business Analytics. Tijdens deze studie heeft zij ervaring opgedaan in het wiskundig moduleren met behulp van Machine Learning, Statistiek en Stochastic Optimization. Verder is ze ook bekend met programmeertalen zoals Pyton, R en C++ en low-code platform BeInformed.

Bij Knowit gebruikt zij deze ervaring in haar huidige functie en vindt ze het interessant om betrokken te zijn bij elke stap van proces tijdens het ontwikkelen van applicaties. Maar voor is ze vooral bezig met de back-end en optimalisatie met behulp van data.

Arnout Verheij
Arnout VerheijKennismodelleur, Scrum Master en Java/Node.js developer
Arnout is een echte IT allrounder. Door zijn ervaring met diverse programmeer- en scripttalen (o.a. Java, Node.js en R) en zijn kennis van data analyse en business processing platforms als Be Informed kan hij ingezet worden op zeer uiteenlopende projecten en in verschillende rollen.

Naast applicatieontwikkeling heeft Arnout ook ervaring in het overleggen en meedenken met de business en het uitvragen van specificaties.

Ook op het vlak van kennis management en kennisdeling is hij prima inzetbaar, waarbij hij kennisbanken kan inrichten en uw organisatie opleiden.

Rainier Kock
Rainier KockPython developer/ Beinformed modeler
Rainier is een all-round developer met een achtergrond in Data Management. Hij heeft ervaring met verschillende programmeer- en scripttalen (Python, SQL, Java en Javascript) waarbij zijn voorkeur uitgaat naar Python. Verder heeft hij ook verschillende tools in zijn toolbox (Django, Flask, Node.js, Pandas, Power BI en Selenium). In het verleden heeft hij ervaring opgedaan bij LUMC. Hier was hij voornamelijk bezig geweest met datamigratie en ETL processen.

Sinds 2020 is Rainier werkzaam bij Knowit. Hier is hij momenteel bezig met de low-code platform Beinformed. Hij ontwikkelt en modelleert met Beinformed voor opdrachtgevers, waaronder overheid instellingen. En hij heeft affiniteit met data en databases waar hij zich verder in wil ontwikkelen.