GEDREVEN PROFESSIONALS

Maak kennis met onze gepassioneerde professionals.

Joey van Dam
Joey van DamFront-end developer met grafisch ontwerp achtergrond
Met een achtergrond in zowel grafisch design als development maakt Joey
de vertaling van visuele oplossingen naar code met gemak. Hier maakt hij gebruik
van HTML,CSS3 (SCSS) en Javascript (jQuery). Om het zichzelf makkelijker te maken
wordt er gebruik gemaakt van technieken zoals Node.js, Gulp en Babel. Kijk maar naar de site van uitelkaar.nl als voorbeeld.

Sinds kort is hij bezig met React om apps te maken die zowel goed werken als goed te onderhouden zijn.
Joey vertaalt graag designs naar werkelijke websites zodat iedereen er mee aan de slag kan.

Tim Bervoets
Tim BervoetsSr. Data Scientist
Tim is een ervaren Data Scientist en beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van statistiek, machine learning, data mining en experimenteel onderzoek. Hij heeft de afgelopen jaren in diverse sectoren ervaring opgedaan met data science en gebruikte hierbij tools zoals Python, C#, SQL, SPSS en PowerBI. Recentelijk werkte hij met big data en machine learning in het domein van fraude-monitoring bij banken en verzekeraars, met uitstekende resultaten. Daarvoor werkte hij als analist en data scientist op het gebied van game-development met de focus op productontwikkeling, onderzoek en marketing. Alles bij elkaar heeft Tim ruim 13 jaar werkervaring op het gebied van data science, data engineering en businessanalyse.

Tim gaat graag hands-on aan de slag met complexe datavraagstukken en wil uw organisatie verder helpen in het realiseren van een datagedreven visie. Tim spreekt de taal van de business, maar bouwt net zo makkelijk uw ETL pipeline en machine learning oplossingen. Hij is een expert in het analyseren en automatiseren van kennis intensieve taken zoals voorspelling, classificatie, assessment, monitoring en diagnose. Ook ontsluit hij graag waardevolle inzichten uit uw (big) data en levert deze op een bruikbare manier aan uw afdeling(en).

Geerten Weening
Geerten WeeningOntwikkelaar / Modelleur
Geerten is een IT-er met een brede ervaring in verschillende aspecten van software ontwikkeling. Is in 2009 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool in de richting informatica. Na zijn studie is Geerten gaan werken als software developer.

De afgelopen jaren heeft hij veel kennis opgedaan van .Net / C# en het werken met webservices. Hij heeft ruime ervaring met het ontwerpen en realiseren van businessapplicaties. Hij is niet alleen technisch onderlegd maar ook gecertificeerd software architect en is dus breed inzetbaar.

Binnen Knowit richt hij zich op requirementanalyse en cloudservices als Mendix en Outsystems.

Bertrand Hulzebosch
Bertrand HulzeboschInformatieanalist
Bertrand is een enthousiaste, resultaat gedreven consultant met 16 jaar ervaring op het gebied van informatievoorziening. Voor de overstap naar Knowit in 2017 heeft hij ruim 11 jaar als consultant bij CGI gewerkt.

Sinds 2005 is Bertrand werkzaam binnen het domein van Veiligheid en Justitie. Hierbij heeft hij diverse rollen vervuld op het gebied van informatieanalyse, requirements, (functioneel) beheer, ketenbeheer en testen. Hierbij ging het om zowel lijnfuncties als projecten.

In augustus 2017 is Bertrand gestart met een nieuwe opdracht bij DJI als informatie analist.

Uwe Kirsten
Uwe KirstenSenior Data Scientist
Niet alleen data science oplossingen, maar vooral met zijn techniek om toegevoegde waarde bij zijn klanten en stakeholders te brengen, dit staat voor Uwe als senior data scientist en consultant voorop. Met zijn ervaring in de data science en in talrijke bedrijfstakken kan Uwe niet alleen de juste techniek kiezen en toepassen, maar ook de vertaalslag naar extra sales of kosten besparingen voor uw bedrijf genereren.

Door studies in Economie, Marketing, en Data Science reikt Uwe’s toolkit range van een hele stapel statistische analyse, machine en deep learning technieken, via programmeren met Python, SAS Enterprise Guide en R, hands-on ervaring met SQL en relationele database platformen, en kennis van big data technologie, datalakes en processing platformen zoals Hadoop en Spark, tot aan cloud oplossingen zoals AWS.

Uwe zal bij het toepassen en implementeren van deze toolkit vooral de toevoegde waarde voor uw bedrijf op oog hebben en naar de voor uw specifieke situatie beste oplossing zoeken.

Arnout Verheij
Arnout VerheijKennismodelleur, Scrum Master en Java/Node.js developer
Arnout is een echte IT allrounder. Door zijn ervaring met diverse programmeer- en scripttalen (o.a. Java, Node.js en R) en zijn kennis van data analyse en business processing platforms als Be Informed kan hij ingezet worden op zeer uiteenlopende projecten en in verschillende rollen.

Naast applicatieontwikkeling heeft Arnout ook ervaring in het overleggen en meedenken met de business en het uitvragen van specificaties.

Ook op het vlak van kennis management en kennisdeling is hij prima inzetbaar, waarbij hij kennisbanken kan inrichten en uw organisatie opleiden.

Sanne Ruis
Sanne RuisOprichter, kennismodelleur en solution architect
Kennisborging is de rode draad in Sanne’s werk. Als consultant, informatiemanager en de laatste 3 jaar als Be Informed specialist. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt met Be Informed software als senior modelleur, teamleider van agile teams en als sparringpartner van architecten en projectleiding. Hij heeft uitgebreide ervaring met batchverwerking en performance.

Sanne is afgestudeerd op Kunstmatige Intelligentie en heeft jarenlange projectervaring in het ontwerp, bouwen en onderhoud van zaak- en kennissystemen in de callcenter, zorg, financiële en telecomwereld.