ONZE GESCHIEDENIS

Hoe is Knowit ontstaan

KNOWIT OPGERICHT
25 april 2012
Knowit is opgericht door 3 consultants die samen werkten aan een groot Dynamic Case Managent systeem. Ze vonden elkaar in een passie voor techniek en een verlangen naar ondernemerschap. Bovendien wilden ze een organisatie oprichten waarin kwaliteit, enthousiasme en service gerichtheid een prominente rol spelen. Deze termen klinken vanzelfsprekend maar ingehuurde consultants stralen deze kernwaarden lang niet altijd uit. De consultants van Knowit zouden dat wel doen.

SOFTWARE ONTWIKKELING
2013
Naast consultancy is Knowit zelf software gaan ontwikkelen. De opkomst van Big Data bracht ons tot het idee om hier kleine software agents voor te ontwikkelen die data kunnen verzamelen of ontsluiten. Dit levert een software suite op waarmee bedrijven en gemeenten eenvoudig aan de slag kunnen met het verzamelen en analyseren van data. Dit project heeft Knowit veel praktische ervaring gegeven met Big Data en het ontwikkelen van software.

KNOWIT GROEIT
Heden
Knowit begon klein en met maar 1 klant. Inmiddels zijn we behoorlijk gegroeid en momenteel bij 6 klanten actief. Knowit heeft daarom de noodzaak te groeien en we zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s.